Muslimit riemuitsevat Bidenin avoimista ovista Trumpin johdolla

Ulkoministeriön mukaan 45000 iranilaisesta, jotka hakivat viisumivapautta tammikuun 2017 ja heinäkuun 2020 välisenä aikana, useless 7000 sai viisumin. “Vaikutus oli laaja-alainen – taloudellisesti, emotionaalisesti, koulutuksellisesti, ammattimaisesti, romanttisesti”, kertoi Reza Mazaheri, New Yorkin kansalainen maahanmuuttoasianajaja, joka edustaa monia iranilaisia.

Muille kielto on suljettu, traaginen luku.

Libyan liikemies Mohamed Abdelrahman luuli voittaneensa jättipotin vuonna 2017, kun hän voitti vihreän kortin arpajaiset tarjoten pakenemisreitin maasta, joka upposi syvälle kaaokseen, sanoi veljenpoikansa Mohamed Al-Sheikh.

Mutta Trumpin kielto pakotti herra Abdelrahmanin viivyttelemään ja ennen kuin hän lähti Libyasta, hän sai aivohalvauksen ja kuoli.

Jos kieltoa ei olisi ollut, “hänen elämänsä olisi voinut olla täysin erilainen”, sanoi al-Sheikh, 34, puhuessaan puhelimitse Tripolista. “Hän tarvitsi useless vakaan asuinpaikan loppuelämänsä ajan.”

Raportoinnin lähetti Farnaz Fassihi New Yorkista; Vivian Yee Kairosta; Ben Hubbard ja Hwaida Saad Beirutista, Libanonista; Abdi Latif Dahir Nairobista, Kenia; Ruth MacLean Dakarista, Senegal; Mohammed Abdusamee Tripolista, Libyasta; Hannah Beech Bangkokista; ja Noticed Nang Yangonista, Myanmarista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *