Hyvästi Melbournen outoa ja ihanaa taksidermiaa

Australian kirje on Australian toimistomme viikoittainen uutiskirje. Kirjaudu saada se sähköpostitse.

Tammikuu 2021 on aikakauden loppu. Tottakai, Yhdysvalloille ja kaikille että, mutta myös jostakin, joka on paljon vähemmän kiistanalainen: “Villi” taksidermia-näyttely Melbourne-museossa.

En koskaan unohda ensimmäistä kokemustani taksidermiahuoneesta. Vieraillessani sisaruksilleni Melbournessa, kun asuin vielä Los Angelesissa, otimme poikani museoon. Olimme hieman delirious kanssa jet lag ja taksidermia huone oli outo ihme, porrastettu, räikeästi valkoinen tila täynnä petoja kaikista maailman kolkista.

Siskoni toi esiin erityisesti yhden eläimen, saukon, jonka ilme oli niin hölynpölyinen ja unohdettu, että se lähetti minut hallitsemattomien naurojen kouristuksiin. Tämä oli tietysti Unhappy Otter, joka on sittemmin hankkinut runsaasti Web-mainetta. (Voit nyt ostaa Surullinen saukko pehmolelut museon lahjakaupassa.)

Sadon Saukon uskotaan saavan omituisen ulkonäönsä, koska hänen kanssaan työskennelleet taksidermistit eivät ehkä ole koskaan nähneet elävää saukkoa. Mikä tahansa syy, hän ei ole yksin.

Vaikka saukko on luultavasti kokoelman outo yksilö, hän on yksi monista, jotka esiintyvät tietyllä makaavalla sävyisyydellä. Olen myös ihastunut kirppujen puremasta leijonasta, hajoavasta lepakosta ja mangy-bandicootista.

Monet näistä yksilöistä ovat yli 100 vuotta vanhoja, ja se osoittaa.

(Suosittelen erittäin kokoelma verkossa, jossa voit nähdä upeita yksilöitä, joita ei ole viime aikoina näytetty, kuten tämä hälyttävä leopardikissa.)

Kokoelman epätäydellisyys tekee siitä niin miellyttävän, ainakin minulle. Usein tämäntyyppiset näyttelyt museoissa ovat niin liukkaita, että on helppo unohtaa, että nämä eläimet olivat kerran elossa, ovat nyt kuolleita ja eräänä päivänä hajoavat kokonaan. Heidän pysyvyytensä antaa heille gravitas.

Heidän pysyvyytensä on myös yksi syy näyttöön. Taksidermiahuone suljetaan 26. tammikuuta osittain 67 miljoonan vuoden ikäisten triceratops-luurankojen vapauttamiseksi, mutta myös siksi, että altistuminen yleisölle johtaa koi-infektioihin ja muihin ympäristön epäpuhtauksiin. Kun näyttö on purettu, näytteet pakastetaan pakkasiin kammottavien ryömintöjen hävittämiseksi ennen varastointia.

Olen innoissani uusista triceratopsista – joka on ilmeisesti yksi täydellisimmistä ja parhaiten säilyneistä dinosaurusfossiileista missä tahansa – mutta kaipaan aina “Wildia”.

Australia on usein niin innokas esittelemään itsensä eteenpäin ajattelevaksi ja moderniksi, että se laiminlyö oman kunniansa kunnollisen juhlinnan, ja taksidermiahuone oli yksi paikka, jossa kyseiset outot näytettiin loistavasti.

Nyt tämän viikon tarinoista.Viime viikko, pyysimme otettasi Australian poliitikoista, jotka ovat juoneet väärää tietoa ja salaliittoteorioita Yhdysvaltain vaaleista ja pandemiasta.

”Syntyin Australiassa 1944. Muutin Amerikkaan 1978, asuin New Yorkissa, missä Donald Trumpia pidettiin laajalti itsekkäenä itsekeskeisenä yksilönä. On surullista, että Australia (olen edelleen kansalainen) menee samaan suuntaan. “

– Invoice Quinlan

”Kyllä, ihmiset, kumma kyllä ​​me Australiassa kannatamme sananvapautta! Vapaus sanoa, mihin uskot, vaikka en ole samaa mieltä näkemyksestä! Näkemykset, jotka eivät ole ns. ” Valtavirran ” näkemysten kanssa, eivät ole koskaan edistyneet. Katso kuinka Galileota kohdeltiin! Ja Sokrates! Tarpeetonta sanoa, että MSM EI OLE kaiken tiedon kirjasinlaji!

Historia on osoittanut, että sensuuri on vasemmiston työkalu, kuten kommunistisissa maissa nähdään. On sääli, että kaikilla ”herätetyillä” ajatuksillaan sananvapaus ei sisälly vasemmiston työkalupakettiin! ”

– Kay Kelly

“Amerikassa on tapahtunut kauhistuttavan traagista ja suorastaan ​​vaarallista. Aloittava fasistimme on hämmentynyt, mutta hänen perintönsä jatkuu. Ole varovainen, Australia. Olet ihana kansa ja olisi hyvin, hyvin surullista nähdä, että menet samaa polkua. “

– Andrew Clark


Nautitko Australian kirjeestä? Rekisteröidy täällä tai välitä kaverille.

Aloita päiväsi paikalliselta saadaksesi lisää Australian kattavuutta ja keskustelua Aamutilaisuus ja liity meihin Fb-ryhmä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *