Madridin räjähdyslehti vähiten kuolleena

Madridin keskustassa räjähti räjähdys keskiviikkona, jolloin kuoli vähintään kaksi ihmistä ja useita muita haavoittuneita, paikallisviranomaiset sanoivat, kun pelastajat ryöstivät hoitamaan loukkaantuneita.

Madridin pormestari José Luis Martínez-Almeida kertoi paikallisille uutislehdille, että räjähdys näytti johtuvan kaasuvuodosta. Hän varoitti myös, että kuolleiden määrä oli alustava ja että määrä voi nousta.

Espanjan pääministeri Pedro Sánchez myönsi räjähdyksen Twitterissäja jakoi poliisin varoituksen, jossa kehotettiin asukkaita pysymään poissa tapahtumapaikalta.

Paikallisissa uutisissa ja sosiaalisessa mediassa jaetuissa videoissa oli savua, joka nousi vaurioituneesta rakennuksesta, jossa julkisivu näytti repeytyneen kuudesta ylimmästä kerroksesta, ja kadulla näkyi roskia. Kymmeniä palomiehiä ja hätätyöntekijöitä voitiin nähdä hoitavan loukkaantuneita lähellä kohdetta.

Räjähdys tapahtui Calle Toledolla, historiallisella kadulla Madridin keskustassa, paikallisen maamerkin Puerta de Toledon ja Plaza Mayor -aukion välissä. Rakennus on koulun vieressä, joka sanoi Twitterissä ettei siellä ollut ketään loukkaantunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *