Kiinan kullatun eliitin lapsi iskee hermostoon varallisuuden ja etuoikeuden vuoksi

Laulaja? Tanssija? Malli? Dokumentti ei todellakaan tee siitä selvää.

“En usko, että hän vaikuttaa yhteiskuntaan”, rouva Hung sanoi puhelinhaastattelussa. “Luulen, että kiinalaiseen yhteiskuntaan, erityisesti Web-maailmaan, on paljon enemmän vaikutteita. Hän useless vahvisti, mitä Kiinan yleisö odottaa rikkailta lapsilta Kiinassa. “

Neiti Yao on Hua Zhuan kovan latauksen johtajan Ren Zhengfein kolmesta lapsesta, jota on verrattu Steve Jobsiin roolistaan ​​Kiinassa arvostetun yrityksen rakentamisessa kyvystä kilpailla suurten monikansallisten teleyritysten, kuten Cisco, kanssa. , Nokia ja Ericsson.

Neiti Meng ja puoliveli Ren Ping ovat herra Renin ensimmäisen avioliiton lapsia. Poika on Huawei-tytäryhtiöiden presidentti, jotka omistavat hotelleja ja tuovat ruokaa ja viiniä.

Huawei on tullut Kiinan ja Yhdysvaltojen välisen geopoliittisen taistelun keskipisteeksi, kun Trumpin hallinto on pyrkinyt hillitsemään maan teknistä kehitystä. Neiti Meng, joka oli vuosia kumppanin julkiset kasvoty, hänet pidätettiin Kanadassa vuonna 2018 pidätysmääräyksellä Yhdysvalloista, jossa hän on edessään taloudellisten petosten syytteet liittyy Iraniin kohdistuvien pakotteiden kiertämiseen.

Rouva Mengin kohtalo on pitkään luovuttamisprosessiksi muuttunut heikentänyt näkemyksiä Yhdysvaltoihin. Kiinan viranomaiset ovat kuvanneet häntä syyttömäksi uhriksi erittäin politisoidussa tapauksessa vahingoittaa yritystä.

Julkinen myötätunto Huawei-dynastiaa kohtaan kuitenkin liukastui huonosti sen jälkeen, kun yrityksen työntekijä oli vangittu 251 päiväksi; hän oli haastanut yrityksen bonuksen saamiseksi ja hänet vangittiin liikesalaisuuksien paljastamisesta, vaikka syytteet lopulta hylättiin. Se oli tarina, joka toi yhä enemmän esiin keskiluokan huolenaiheita taloudellisten vaikeuksien edessä ensimmäistä kertaa vuosikymmenien räjähdysmäisen talouskasvun jälkeen.

Yao, herra Renin toisen avioliiton tytär, kasvoi epäilemättä etuoikeudessa, kenties enemmän kuin hänen vanhemmat puoli-sisaruksensa. Hän matkusti laajalti asuen Shanghaissa, Hongkongissa ja Britanniassa omien elämäkerrallisten kuvaustensa mukaan. Hänen maapallon ravinsa oli sellainen hänen täytyi äskettäin torjua kiinalaisen tiedotusvälineiden kysymyksiä kansalaisuudestaan ​​sanomalla, että hän on syntynyt Kunmingissa, kaupungissa Etelä-Kiinassa ja jolla on Kiinan passi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *