Tappaako Australia kyyhkynen nimeltä Joe?

Kansainväliset uutiset keräsivät oudon tarinan linnusta nimeltä Joe, ja Web ihmetteli sen matkaa. Viranomaisten mukaan heidän mielestään se oli todennäköisesti kiinnittänyt matkan rahtialukseen.

Australian kansallisen kyyhkysjärjestön sihteeri Brad Turner kertoi Related Pressille kuulleensa tapauksista, joissa kiinalaiset kilpikyyhkyset saapuivat Australian länsirannikolle rahtialuksilla.

Suurimman kyyhkysen kirjaaman kaukolennon väitetään alkaneen Arrasissa Ranskassa ja päättyneen Saigonissa Vietnamissa vuonna 1931 Pigeonpedia-verkkosivuston mukaan. “Etäisyys oli 7200 mailia, ja se kesti 24 päivää” verkkosivusto sanoo.

Herra Celli-Chook piti kaikkea hauskaa, mutta Australian viranomaiset suhtautuivat tilanteeseen eri tavalla. Maatalous-, vesi- ja ympäristöministeriön mukaan Joe “aiheutti suoran bioturvariskin Australian lintujen elämälle ja siipikarjateollisuudellemme”. Sen tarkoituksena oli eutanisoida hänet, paikallinen media kertoi.

Australiassa on tunnetusti tiukat bioturvallisuuslait. Vuonna 2015 Barnaby Joyce, silloinen maatalousministeri, uhkasi lopettaa näyttelijä Johnny Deppin kaksi Yorkshiren terrieriä, Pistooli ja Boo, koska heitä ei ollut ilmoitettu tullille, kun he saapuivat Queenslandiin yksityisellä suihkukoneella. Onneksi järjestettiin kahden koiran lentäminen takaisin Yhdysvaltoihin. Amber Heard, sitten herra Deppin vaimo, myöhemmin myönsi syyllisyytensä Queenslandin tuomioistuimessa antamaan vääriä tietoja matkustajakortilleen sen jälkeen, kun hän ja koirat laskeutuivat Gold Coastille vierailla näyttelijän luona. Pari tarjosi anteeksipyynnön.

Varapääministeri Michael McCormack ei osoittanut armoa kyyhkysasiasta tiedotustilaisuudessaja sanoi: “Jos Joe on tullut tavalla, joka ei ole toteuttanut tiukkoja bioturvallisuustoimenpiteitä, niin epäonnea, Joe. Joko lentää kotiin tai kohdata seuraukset. “

Joe kuoleman mahdollisuuden edessä herra Celli-Birdillä oli toinen ajatus linnulle antamastaan ​​nimestä. “Viime yönä ajattelin, että meidän olisi pitänyt kutsua häntä Donaldiksi”, hän sanoi. “Ehkä olisimme voineet saada presidentin armahduksen tai diplomaattisen koskemattomuuden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *