Grubhub toimittaa partiolaisia ​​evästeitä pandemian aikana.

USA: n partiolaiset kertoivat tällä viikolla vihjeensä pahoinpidellystä ravintola-alasta pandemian aikana. kosketukseton toimitus ja evästeiden nouto Grubhubin kautta.

Se on ensimmäinen kerta, kun partiolaiset, jotka ovat myyneet evästeitä yli vuosisadan ajan, ovat tehneet yhteistyötä kansallisen jakelupalvelun kanssa, järjestö sanoi.

Vuosikymmenien ajan Samoas-, Skinny Mint- ja Trefoils-laatikoihin pinotut evästetelineet ovat olleet läsnä kaikkialla supermarkettien ulkopuolella ja muilla vilkkaan liikenteen alueilla. Joten olkaa suoramyyntipaikkoja tyttöjen partiolaisten vanhemmista heidän työtovereihinsä.

Mutta sitten pandemia osui rajusti rajusti suoraa yhteyttä. Joten partiolaiset olivat luovia.

“Olemme ylpeitä kekseliäistä tavoista, joilla partiolaiset hoitavat evästeliiketoimintaansa turvallisesti ja käyttävät tulojaan parantaakseen maailmaa”, totesi tyttöpartiolaisten väliaikainen toimitusjohtaja Judith Batty lausunnossaan. “Tällä kaudella tytöt näyttävät jatkossakin esimerkkiä siitä, mitä evästeohjelma heille opetti – kuinka ajatella yrittäjiä, käyttää innovatiivisia myyntitaktikoita ja kääntää uusia liiketoimintatapoja, kun asiat eivät suju suunnitelmien mukaan.”

Evästeiden myynti oli jo käynnissä viime vuonna, kun pandemia julistettiin, mikä organisaation mukaan oli saanut monet partiolaiset mukauttamaan strategioitaan. Jotkut loivat virtuaalisia evästekoppeja sosiaalisessa mediassa, kun taas toiset lähettivät tilauksia tai perustivat noutosivustoja.

Tytötutkijat sanoivat, että verkkotilaukset alkavat 1. helmikuuta, jolloin Grubhub toimittaa toimituksia tietyillä markkinoilla. Lisämarkkinat otetaan käyttöön evästeiden myyntikauden aikana, joka yleensä kestää tammikuusta huhtikuuhun.

Partiolaisten mukaan Grubhub oli suostunut luopumaan maksuista, joita se ja kilpailijat, kuten Uber Eats ja DoorDash, yleensä veloittavat ravintoloista. Palkkioista on tullut a teollisuuden valitusten lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *