Aleksei Navalny sanoo, että hän palaa Venäjälle sunnuntaina

Moskova – Aleksei A.Navalny, Venäjän oppositiojohtaja, joka on ollut kuukausia Saksassa toipumassa Venäjän valtion laajalti katsomasta hermoja leviävästä hyökkäyksestä, sanoi keskiviikkona palaavansa tänä viikonloppuna Venäjälle vankilaan saavuttaessa.

Herra Navalny sanoi sosiaalisen median viestit että hän oli ostanut lipun Moskovan lennolle tänä sunnuntaina. Hänen ilmoituksensa palaamisesta tuli useless kaksi päivää Venäjän vankilaviranomaisen jälkeen vetoomuksen tuomioistuin vangitsemaan herra Navalnyn sen vuoksi, että sen mielestä rikottiin aikaisemman keskeytetyn vankeusrangaistuksen ehtoja.

“He tekevät kaikkensa pelottaakseen minua”, herra Navalny sanoi Instagramissa keskiviikkona viitaten Venäjän viranomaisiin. “Mutta en välitä paljoa siitä, mitä he tekevät. Venäjä on minun maani, Moskova on minun kaupunkini, ja kaipaan heitä. “

Herra Navalny myrkytettiin sotilasluokan hermolääkkeistä Siperiassa elokuussa hänen ja länsimaisten virkamiesten mukaan Venäjän hallituksen murhayrityksestä. Hän putosi koomaan ja hänet lennätettiin Berliiniin hoitoon.

Hän sanoi keskiviikkona uskovansa nyt olevansa tarpeeksi hyvä palaamaan Venäjälle. Hän sanoi, että hän osti lippuja halpalentoyhtiöltä Pobeda ja aikoi lentää sunnuntaina takaisin Moskovaan.

“Tule tapaamaan minua!” hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *