Yrityksen vastahyökkäys – The New York Occasions

Haluatko saada The Morningin sähköpostitse? Tässä on ilmoittautuminen.

Suuryritykset ja niiden edunvalvojat yrittävät yleensä päästä eroon sotkuisista poliittisista taisteluista. Yritykset työskentelevät mieluummin kulissien takana antaen rahaa molemmille poliittisille puolueille ja vaikuttamalla hiljaa veropolitiikkaan, menoihin ja sääntelyyn.

Mutta presidentti Trumpin pyrkimys kumota presidentinvaalien tulos – ja hänen kannattajiensa väkivaltainen hyökkäys kongressiin – on aiheuttanut ongelman monille yrityksille. Yhä useammat ovat päättäneet, etteivät ainakaan toistaiseksi ole halukkaita tukemaan kongressin jäseniä, jotka kannattivat Trumpin pyrkimyksiä muuttaa vaalien tulosta ja edistivät valheita petosvalinnoista.

Viikonloppuna useat suuret yritykset – Marriott, Blue Cross Blue Defend ja Commerce Bancshares – ilmoitti lahjoitusten keskeyttämisestä kongressin jäsenille, jotka äänestivät vaalitodistusta vastaan. Eilen luettelo laajeni Amazoniin, AT&T: hen, Comcastiin, Airbnb: hen, Mastercardiin, Verizoniin ja Dow: iin. Hallmark on jopa pyytänyt rahojaan takaisin kahdelta sertifikaattia vastustaneelta senaattorilta, Josh Hawleylta ja Roger Marshallilta.

“Useless muutama päivä sitten tätä ei olisi voinut ajatella”, Judd Legum – kirjan kirjoittaja In style Info -uutiskirje, kuka on tehnyt viimeisin paras raportointi yritysten lahjoituksista – kertoi minulle.

Senaatissa väliaikainen lahjoituskielto vaikuttaa myös Rick Scottiin Floridasta, Ted Cruziin Texasista ja muutamaan muuhun jäseneen. Talossa ryhmään kuuluu yli puolet republikaanien vaalikokouksesta, mukaan lukien sen kaksi huippujohtajaa, Kevin McCarthy ja Steve Scalise.

“Meidän on luotava jonkin verran kustannuksia” Thomas Glocer, Morgan Stanleyn ja Merckin hallituksen jäsen, kertoi The Wall Avenue Journalille. “Raha on keskeinen tapa.”

Kansallinen valmistajien liitto, joka on pitkään yksi konservatiivisimmista liike-elämän lobbausryhmistä, on ollut erityisen ankara. Se huusi Republikaanit, jotka “kannustivat” Trumpia “inhottavan” pyrkimyksissään kumota vaalit, joiden mukaan se “herätti väkivaltaista vihaa”. Yhdistys lisäsi: “Tämä on levottomuutta ja sitä tulisi kohdella sellaisenaan.”

Silti monet suuret yritykset eivät ole ilmoittaneet muutoksesta. (Ja muut yritykset, kuten Goldman Sachs ja Googlen emoyritys, ovat ilmoittaneet tauon kaikki poliittiset lahjoitukset – liike, joka näyttää olevan suunniteltu estämään julkinen kritiikki, mutta ei myöskään suuttunut poliitikkoja, jotka kannattivat vaalipetoksia.)

McDonald’s ja tupakkayhtiö Altria, jotka ovat joukossa 20 suurinta lahjoittajaa McCarthylle, republikaanien edustajainhuoneen johtaja, ei ole ilmoittanut millään kongressin jäsenelle tehtyjen lahjoitusten lopettamisesta. Kumpikaan ei ole Financial institution of America (merkittävä lahjoittaja Scottille), vaikka se sanoi “tarkistavansa päätöksentekoa”.

Hyvin yhteydessä oleva asianajotoimisto Squire Patton Boggs ei myöskään ole ilmoittanut politiikan muutoksesta. Sillä on lahjoitti Paul Gosarille, Arizonan parlamentin jäsen, joka auttoi edistämään 6. tammikuuta järjestetty väkivalta, tweeting “#FightForTrump” ja “Aika on nyt. Pidä linjaa. “

Mikä on viimeinen rivi? Kysyin Andrew Ross Sorkinilta, Occasions-kolumnistilta, joka on viettänyt kaksi vuosikymmentä yritysjohtajia, ja hän sanoi, että ilmoitukset merkitsivät “väliaikaisia ​​puolustustoimia”. Todellinen kysymys oli, palaisivatko yritykset kuuden kuukauden kuluttua lahjoittamaan poliitikoille, jotka kannattivat presidentinvaalien kaatamista.

Lisää, lue Andrew: n viimeisin sarake, joka puolustaa yritysten poliittisten lahjoitusten lopullista lopettamista.

Aamuluku: Käy Rooman keisarin Caligulan huvipuistossa, jossa on freskoja ja riikinkukon luita kertoa satunnaisia ​​tarinoita.

Lausunnosta: On republikaanien pitkäaikainen etu syyttää Trumpia, Bret Stephens kirjoittaa. Michelle Goldberg väittää, että vaikka sosiaalisen median yritykset olivat oikeassa kieltää Trumpin, heillä on liikaa valtaa.

Eletyt asunnot: Tv katsojat tapasivat Pat Loudin vuonna 1973 rakastavana, röyhkeänä, nokkelana, joustavana ja joskus vihaisena ja loukkaantuneena matriarkkana, joka on nyt PBS: n ensimmäisen amerikkalaisen tosi-tv-ohjelman keskellä. Hän kuoli 94-vuotiaana.

Arvostelut James Comeyn uudesta muistelmasta, “Oikeuden säästäminen” ovat, ja he ovat sekoitettu. Kirjoittaja Joe Klein kutsuu julkaisussa The Occasions “pieneksi ja toistuvaksi kirjaksi, mutta ei vähäiseksi”. Kirja on ajankohtainen, ja siinä keskitytään “kansalliseen alkuperään tiukasta, tosiasioihin perustuvasta totuudesta”, Klein kirjoittaa.

Quinta Jurecic, julkaisussa Washington Publish, sanoo, että kirja on “sekä tutkinta arvoista, joita Trump on yrittänyt vääristää, että selitys miksi noilla arvoilla on merkitystä.” Tulos, hän kirjoittaa, on “pikemminkin oikeusjärjestelmän käyttöopas” kuin muistelmat.

Kirjan suurimmista haittapuolista: Comeyn itsetarkkailu Hillary Clintonin sähköpostitapauksesta vuonna 2016. Hän kieltäytyy tunnustamasta virheitä tai kritisoimasta voimakkaimmin päätöstään julkistaa tutkimus, oikeusministeriön politiikkaa vastaan. Kaikki, mitä hän myöntää, kuten Klein kirjoittaa, ovat “rehellisyyden syntejä”.

Tämä vegaani Caesar-salaatti jäljittelee todellista asiaa samettisella sidoksella.

Marvelin ensimmäinen sarja Disney +: lle, “WandaVision” seuraa väärin sopivia sankareita outoihin paikkoihin. Se on osa draamaa, osa sitcom-kunnianosoitusta.

David Marchese haastatteli näyttelijä Cicely Tysonia, joka on laajentanut amerikkalaisen populaarikulttuurin soveltamisalaa esittämällä monimutkaisia, arvokkaita mustia naisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *