Sinun maanantain tiedotustilaisuutesi – The New York Instances

Donie O’Sullivan, 29, CNN: Pääsimme Capitolin juurella olevaan esteeseen, kun he murtautuivat. Se oli dramaattinen hetki, mutta myös yllättävän epädraamaattinen siinä, että tiedätte, poliiseja tai barrikadeja ei tietenkään ollut riittävästi.

Kadia Goba, Axios: Kapitolian poliisi tuli puhujan luokse sanomaan, että rikkomusta oli tapahtunut. Menet tähän marmorirakennukseen, se näyttää pyhältä siellä työskenteleville ihmisille. Et useless ajattele tunkeilijoiden pääsyä kyseiseen rakennuksen osaan.

Marcus DiPaola, freelance: Tämä kaveri tarttuu minusta olkapäähän ja hän on kuin: “Kenelle sinä työskentelet?” Olen kuin: “Olen freelance-valokuvaaja.” Hän on kuin: “Oletko koskaan työskennellyt CNN: ssä?” Ja sitten hän veti minut pois tieltä ja latautui.

Zoeann Murphy, Washington Put up: Noin noin kymmenen menin takaisin hotelliini kävellen näiden Trump-kannattajien joukon läpi humalassa aulassa. Palaan huoneeseeni, ja silloin aloin käsitellä tapahtuneen valtavuutta.

Robert Moore, Ison-Britannian ITV: Menin nukkumaan noin three tai four aamulla ja olin ylös pari tuntia myöhemmin. Mikä on yllättänyt, on kiinnostus Eurooppaan ja etenkin Isoon-Britanniaan tapahtumien suhteen. Tätä pidetään keskeisenä tarinana, joka murtaa myytin amerikkalaisen demokratian vakaudesta.


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Nähdään tiistaina.

– Natasha


Kiitos
Theodore Kimille ja Jahaan Singhille tauosta uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme kertoo verkkosuunnittelusta ja paikan päällä olevista epäonnistumisista, jotka vaikuttivat Trumpin kannattajien hyökkäykseen Yhdysvaltain Capitoliin.
• Tässä on meidän Mini sanaristikkoja vihje: Mistä voisit lukea ”Idk, tbh” (neljä kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
• Matt Mason, Nebraskan osavaltion runoilija, kirjoitti “Alku” vastauksena viime viikon väkivaltaiseen lähitaisteluun Capitolissa.
• Tutkimusraportointikeskuksen Revealin päätoimittaja Matt Thompson on liittyminen The Timesiin Headwayn toimittajana, uusi journalismi-aloitteemme tutkia erilaisia ​​taloudellisia, sosiaalisia, terveydellisiä, infrastruktuuri- ja ympäristöhaasteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *