Suuri osa Pakistanista menettää valtaa massiivisessa pimennyksessä

ISLAMABAD – Pakistanin iskut sähkökatkokset osuivat aikaisin sunnuntaina, mikä on yksi suurimmista yli 200 miljoonan maan häiriöistä.

Sähkökatkos vaikutti suurelle osalle kansaa, mukaan lukien suurkaupungit kuten Islamabad, Rawalpindi, Lahore, Karachi, Quetta, Peshawar ja muut.

Yksi uutinen tili, Propakistani-verkkosivustolla, epäonnistuminen seurasi voimajohdon laukeamista kansallisessa verkossa, vaikka tarkka syy ei ollut heti selvä. Se lainasi voimaministeriön virkamiehiä sanoneen, että vallan palauttaminen voi viedä tunteja.

Pakistanin valtion lähetystoiminnan harjoittaja sanoi Viserrys että voimaministeriö “valvoi voiman nopeaa ja täydellistä palauttamista maassa”. Se kehotti ihmisiä seuraamaan aitoja uutistilejä eikä levittämään paniikkia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *