Biden aikoo vapauttaa melkein kaikki käytettävissä olevat annokset rokotusten nopeuttamiseksi

Trumpin hallinnon rokotusaloitteen Warp Velocity ​​-operaation tiedottaja julkaisi julkilausuman, jossa kritisoitiin jyrkästi Bidenin lähestymistapaa.

“Jos presidentiksi valittu presidentti Biden vaatii rokotteiden jakamista tietäen, että toista annosta ei ole saatavilla, päätös on ilman tieteellistä tietoa ja on FDA: n hyväksymän etiketin vastainen”, sanoi tiedottaja Michael Pratt. “Jos presidentiksi valittu presidentti Biden ehdottaa, että annosten enimmäismäärä olisi annettava saataville, jotta voidaan varmistaa, että toinen rokoteannos on siellä, kun potilas ilmestyy, niin se tapahtuu jo.”

Siirtoryhmän tiedottaja TJ Ducklo sanoi, että herra Biden “uskoo, että rokotteen jakelua on nopeutettava ja samalla varmistettava, että sitä eniten tarvitsevat amerikkalaiset saavat sen mahdollisimman pian”.

“Hän tukee käytettävissä olevien annosten vapauttamista välittömästi ja uskoo, että hallituksen on lopetettava rokotetuotteiden pidättäminen, jotta voimme saada enemmän laukauksia amerikkalaisten aseisiin nyt”, herra Ducklo sanoi. “Hän jakaa ensi viikolla lisätietoja siitä, kuinka hänen hallintonsa aloittaa käytettävissä olevien annosten vapauttamisen aloittaessaan tehtävänsä 20. tammikuuta.”

Tohtori Leana Wen, hätälääkäri ja kansanterveysasiantuntija George Washingtonin yliopiston kansanterveyskoulussa, sanoi olevansa yllättynyt ja huolestunut uudesta strategiasta, joka näytti tarjoavan ratkaisun, joka on ristiriidassa rokotteen käyttöönoton suurimpien ongelmien kanssa. Jakelu on levinnyt suurimmaksi osaksi hallinnollisen kapasiteetin puutteen ja useiden logististen esteiden vuoksi ansioiden vakavan puutteen vuoksi.

“Tämä ei ole ongelma, jota yritämme ratkaista juuri nyt”, tohtori Wen sanoi.

Jotta tällainen suunnitelma toimisi, tohtori Wen lisäsi, Bidenin hallinnon on luotettava sekä parempaan jakamistaktiikkaan että riittävään rokotetuotantoon, “joten kaikki, jotka saavat ensimmäisen rokoteannoksen, saavat toisen ajoissa. ”

Jos ilmenee suuri määrä viivästyneitä toisia annoksia – jotka väistämättä kiertävät kliinisissä tutkimuksissa määrätyt hoito-ohjelmat – “on vaarana heikentää huomattavasti kansalaisten luottamusta rokotteisiin”, tohtori Wen sanoi. Suositeltava aikataulu toisen annoksen antamiselle Pfizer-BioNTech-rokotteelle on 21 päivää myöhemmin ja Moderna-rokotteelle 28 päivää myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *