Torstain tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

Tehdä: Onko mukavampi puutarha uudenvuoden tavoitteidesi joukossa? Ennen kasvukautta puutarhureiden on hyödyllistä tunnistaa edellisen vuoden pieleen menevät viat ja selvittää mitä tehdä sen sijaan.

Ei tarvitse olla tylsää. At Dwelling on ideoita mitä lukea, kokata, katsella ja tehdä pysyessä turvassa kotona.

Taiteilija ja ihmisoikeusaktivisti puhui kirjojen pöydälle kulttuurivallankumouksesta, hänen mielessään olevista kirjoista ja muusta. Hänen uusi kirjansa “Human Stream: Tales From the International Refugee Disaster” ilmestyi joulukuussa seuraten hänen vuoden 2017 dokumenttielokuvansa globaalista siirtolaiskriisistä.

Mikä on viimeinen upea kirja, jonka olet lukenut?

Viimeinen upea kirja, jonka luin, oli Edward Snowdenin “Pysyvä levy”.

Onko klassisia romaaneja, joita olet lukenut vasta äskettäin ensimmäistä kertaa?

Lopetin klassisten romaanien lukemisen ennen kuin olin 24-vuotias.

Kuvaile ihanteellinen lukukokemuksesi (milloin, missä, mitä, miten).

Ihanteellinen lukukokemukseni oli, kun asuin pakkosiirtolaisuudessa pidätysleirillä isäni Ai Qingin kanssa kulttuurivallankumouksen aikana. Tuolloin poltimme kaikki hänen kirjansa välttääkseen lisää poliittista vainoa. En ollut vielä 10-vuotias; Uskon, että se oli 1967.

Se vahvisti minussa, kuinka voimakkaat nuo paperille painetut sanat ja välissä olevat kuvat voisivat olla. Siskoni auttoi minua, kun pyysin häntä tuomaan minulle lisää kirjoja. Hän lähetti minulle kirjoja, kuten “Imperialismi, kapitalismin korkein vaihe”, kirjoittanut Vladimir Lenin, ja “Kommunistinen manifesti”, kirjoittaneet Friedrich Engels ja Karl Marx. Eroin täysin näiden kirjojen käsitteistä, mutta tunnen silti kielen ja logiikkarakenteen voiman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *