Sandals Resortsin perustaja Gordon ‘Butch’ Stewart kuoli 79-vuotiaana

Mutta hän kutisi perustaa oman yrityksensa, kerrottiin perheenjulkaisussa, ja hän tarttui tilaisuuteen vuonna 1968, kun hän tunnusti ilmastoinnin houkuttelevuuden saaren ilmastossa asuville ihmisille. Ensimmäisen liiketoimintansa, Equipment Merchants Ltd: n, hän perusti sen jälkeen, kun hän suostutteli NJ: n Edisonin Fedders Corp.: n sallimaan hänen edustaa tuotemerkkiä Jamaikalla.

Sieltä herra Stewart kehitti kattavan liiketoimintafilosofiansa: “Selvitä, mitä ihmiset haluavat, anna se heille ja ylittäen samalla heidän odotuksensa”, perheenjulkaisussa sanottiin. Aluksi Adam Stewart kertoi, että tämä oli halukas asentamaan ilmastointilaitteita asiakkailleen milloin tahansa, päivällä tai yöllä.

“Hän teki kaiken mitä tarvitsi”, Adam Stewart sanoi.

Herra Stewartin työ sandaalien ja rantojen lomakohteiden kanssa johti johtaviin rooleihin Jamaikan matkailualalla, muun muassa vuosikymmenen ajan Jamaikan matkailuneuvoston johtajana. Vuonna 1992 hänen Butch Stewart Initiative -yrityksensä pumpasi miljoona dollaria viikossa valuuttamarkkinoille auttaakseen pysäyttämään Jamaikan dollarin laskun.

Vuonna 1994 hän johti sijoittajaryhmää, joka otti haltuunsa Karibian suurin alueellinen lentoyhtiö Air Jamaica. Hän kokosi sijoitusryhmän, joka maksoi 37,5 miljoonaa dollaria 70 prosentista lentoyhtiöstä, mikä antoi hänelle 46 prosentin osuuden.

Siirto oli sellainen suuri julkinen ele, josta herra Stewart oli tullut kuuluisaksi New York Occasions kertoi artikkelissa liikkumisesta.

Valtion omistaman lentoyhtiön ruorissa Herra Stewart alkoi lisätä reittejä ja parantaa palvelua. Osana muutosta hän lisäsi lentoyhtiön tuloja ja tarttui markkinaosuuteen kilpailijoilta.

“Yksi asia, jonka sinun on annettava Butch Stewartille, hän yrittää kaikkensa, jotta yritys toimisi”, Peter J. Dolara, American Airlinesin tuolloin varatoimitusjohtaja, kertoi The Timesille. “Mies on hurja kilpailija.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *