New York Metropolis toivoo taistelevan synkän talven igloilla ja jäättömällä curlingilla.

Kun New York Metropolis valmistaa pandemian talven, monet puistot, aukiot ja avoimet tilat, jotka ovat niin tärkeitä sen julkiselle elämälle lämpiminä kuukausina, on muutettu kylmän sään leikkikentiksi.

Ulkotilasta on tullut välttämätöntä tungosta kaupungille, kun virus on levinnyt ja sisätiloissa on uusia rajoituksia.

Tämän seurauksena ulkotarjonta ylittää tavallisten jäähalliiden ja talvijuhlien ulkopuolella tehdäkseen tilaa paljon vankemmalle ulkokulttuurille.

Bryant Parkissa Manhattanilla on uusi jääton curling-kahvila, jossa pelaajat liukuvat kivillä viiden liukkaan synteettisen kaistan yli. Ulkoelokuvia toistetaan läheisellä Hudson Yards -aukiolla. Brooklynin Prospect Heights -alueella kutsuu “ulkona olohuone”, jossa on puupenkit. Ja Queensin Astoria-osion tyhjästä tontista on tullut ajoteatteri.

Lämmitetyt iglut ja mökit kohtelevat kaupunkia, ja Madison Avenuella sijaitsevan pilvenpiirtäjän juuressa lasikatto, joka rakennetaan osalle julkista puutarhaa, suojaa kävijöitä sateelta ja lumelta.

Aivan kuten pandemia on muuttanut New Yorkin autojen hallitsemia katuja ulkoilmassa ja ostoksilla, viruksen uhka on herättänyt laajaa mielikuvitusta julkisista tiloista, jotka yleensä istuvat tyhjinä kylmän sään kuukausina.

Jo ennen virusta on pyritty luomaan enemmän ympärivuotisia julkisia ulkotiloja. Suunnittelu a lasi-ja teräs katos Madison Avenuella 550 – kaupungin maamerkki, joka oli aikoinaan AT&T: n ja Sony Corporationin koti – paljastettiin vuonna 2019.

Mutta pandemia on tuonut runsaasti uusia ja laajennettuja ulkoilumahdollisuuksia ympäri kaupunkia, vaikka monet ovat varakkailla alueilla ja hinnoiteltu monien newyorkilaisten ulottumattomissa.

“He palvelevat ihmisiä, joilla on siihen varaa”, sanoi Claudia Coger, 85, eläkkeellä oleva kaupungin kauttakulkutyöntekijä, jota on kohdeltu näyttelyissä Astorian sisäänkirjautumisteatterissa ja joka haluaa nähdä lisää ulkoilumahdollisuuksia ympäri kaupunkia kaikille. ”Loput ihmiset jäävät pois. Heidän on palattava piirtolevylle tällaisena aikana. “

Jotkut ryhmät ovat järjestäneet ilmaisia ​​ja edullisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten uuden äänioppaan Belvederen linna, satu-näköalapaikka Central Parkissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *