Pandemia on kärsinyt riippuvuuden palautumisesta kovasti.

Riippuvuutta kutsutaan usein eristystaudiksi, ja tämän haasteen voittaminen on tullut vaikeammaksi useless pandemian aikana, joka on pakottanut ihmiset sisätiloihin – joissakin tapauksissa elämään yksinäistä elämää, jossa huumeet ja alkoholi ovat tapa selviytyä stressistä.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet sen humalajuominen on lisääntynyt – pandemian aikana ja tuore raportti tautien torjunnan ja ehkäisyn keskuksilta mainitsi opioideihin liittyvien yliannostusten “kiihtyvyyden” tänä vuonna.

Samaan aikaan monet hoitokeskukset ovat sulkeneet tai rajoittaneet henkilökohtaisia ​​käyntejä.

Jotkut keskukset ovat muuttuneet virtuaalisiksi tai sulkeutuneet viruksen puhkeamisen takia, kun taas toiset kamppailevat asukkaiden säilyttämisen puolesta, kun heidät on pakko järjestää uudelleen ohjelmointinsa tai poistaa vierailut perheen tai baarin matkoilta laitoksen ulkopuolella.

Sadat keskuksia edustava voittoa tavoittelematon järjestö, Nationwide Affiliation of Habit Therapy Suppliers, järjesti äskettäin 165 keskuksen tutkimuksen, jonka mukaan 43 prosentin oli vähennettävä potilaan kapasiteettia, lähes kolmanneksessa potilaan pysyvyys laski ja 10 prosentin oli suljettava alas pandemian takia. Suurin osa sulkemisista on järjestön mukaan ollut koillisosassa, koska taudinpurkaus oli varhaisessa vaiheessa keskittynyt New Yorkiin.

“Ihmiset ovat uusiutumassa vasemmalle ja oikealle”, sanoi Sarah Manfredo, jota hoidettiin Alina Lodgen elvytyskeskuksessa New Jerseyssä. “Yksinäisyys soittaa siihen.”

Uhka näille keskuksille voi alkaa lieventyä, kun New Yorkin osavaltion riippuvuushoitokeskusten asukkaat ja henkilökunta alkoivat äskettäin saada rokotetta osana käyttöönoton ensimmäistä vaihetta.

Mutta tällä hetkellä seurakunnan asumisen ja hoidon vaikeuksien vuoksi hoidon tarjoajien yhdistys ilmoitti, että 44 prosenttia heidän keskuksistaan ​​suorittaa puolet ohjelmoinnistaan ​​käytännössä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *