Mitch McConnellin ja Nancy Pelosin kodeissa on ilmoitettu olevan tuhottu.

Poliittisten vastustajien ja kahden voimakkaimman kongressin jäsenen Mitch McConnellin ja Nancy Pelosin kodeiden ilmoitettiin olevan vandalisoituneita, koska heidän pysähdyksensä jatkuu kannustinlaskusta, jota sekä vasemmalta että oikealta on kritisoitu riittämättömäksi – mukaan lukien Presidentti Trump.

Lauantain lausunnossaan Kentuckyn republikaanien ja senaatin enemmistön johtaja McConnell valitti niin kutsuttua “radikaalia kiivasta” “myrkyllistä näytelmää”. Louisvillen aseman WDRB-TV ilmoitti, että senaattorin koti merkittiin yön yli punaisella ja valkoisella suihkemaalilla. Valokuvat näkyvät kirjoittaminen herra McConnellin kodin etuosaan, mukaan lukien viesti, jossa lukee ”Weres my cash” etuovessa. Louisvillen metroaseman poliisilaitos ei vastannut välittömästi kommentointipyyntöön lauantaina.

“Olen viettänyt urani taistellessani ensimmäisen muutoksen puolesta ja puolustamalla rauhanomaista mielenosoitusta”, herra McConnell sanoi lausunnossaan. “Arvostan jokaista demokraattiseen prosessiin osallistunutta kentuckialaista riippumatta siitä, ovatko he kanssani samaa mieltä vai eivät. Tämä on erilaista. Vandaalisuudella ja pelon politiikalla ei ole sijaa yhteiskunnassamme. “

Noin klo 2 perjantaina San Franciscon poliisit vastasivat ilmoitukseen vandalismista kotona Tyynenmeren korkeuksien naapurustossa. Graffiti oli maalattu suihkumaalattuna autotallin ovelle ja “sian pää” jätettiin talon edessä olevalle jalkakäytävälle, poliisilaitoksen tiedottaja sanoi. San Franciscon aikakauslehti raportoitu että koti kuului parlamentin puhemiehenä toimivalle demokraatille Pelosille.

Poliisilaitos ei vastannut lisäkysymyksiin, mukaan lukien onko kiinteistöltä löydetty sian pää todellinen vai väärennös. Puhujan toimisto ei vastannut kommentointipyyntöön lauantaina.

Presidentti Trump allekirjoitti 900 miljardin dollarin kannustinlaskun viime sunnuntaina, mutta vaati yksityishenkilöille maksettavien maksujen nostamista 2000 dollariin 600 dollarista. Rouva Pelosi keräsi kannatuksen vuorolle, ja parlamentti äänesti maanantaina maksujen korottamisesta. Herra McConnell esti ponnistelun seuraavana päivänä.

Herra McConnell sanoi tiistaina, että senaatti “aloittaa prosessin“Harkitsemaan suurempia maksuja yhdessä Mr. Trumpin muiden vaatimusten kanssa, mukaan lukien tutkimukset hänen perusteettomista vaaleistaan ​​äänestäjien petoksista vuoden 2020 vaaleissa ja teknisten jättiläisten, kuten Fb, Google ja Twitter, tiettyjen oikeudellisten suojausten kumoaminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *