Kanadalainen “Osta paikallista” -toiminta taistelee Amazonia vastaan ​​omalla nurmikollaan

“Vaikka olen innoissani, että liike on olemassa, se kilpailee melko merkittävän sivutuulen kanssa, ja se on liiketoimintarajoituksia, jotka työntävät uudet asiakkaat big-boxiin ja Amazoniin”, Mr. Kelly sanoi. “Luulen, että tästä tullessa” osta paikallisia “-aloitteet ovat aiheuttaneet osan tappioista, mutta valitettavasti se ei riitä auttamaan useimpia pieniä vähittäiskauppiaita selviytymään.”

Kaikki ei ole synkää. Yksi Toronton yritys, Stainsby Studios, hämmästyi keramiikan myynnin kolminkertainen kasvu sen jälkeen, kun se oli esillä Not Amazonissa. Toinen, Glad Day -kirjakauppa, joka tarjoaa erilaisia ​​LGBTQ-nimikkeitä, sanoi aloitteen kasvaneen lomamyyntiä 30 prosenttia.

Kuten monet muutkin myymälänomistajat, Mary Oliveira oli peloissaan, kun maan ensimmäinen sulkeminen tuli voimaan maaliskuussa. Mutta hänen viisivuotias Toronton suklaakauppansa, Marian Brigadeiro, oli onnekas, että hänellä oli olemassa oleva online-läsnäolo, joka toi vakaan tulon koko pandemian aikana, hän sanoi.

Viime viikkoina lukuisat uudet asiakkaat ilmoittivat rouva Oliveiralle löytäneensä myymälänsä Not Amazonin kautta, johon hän oli lisätty, mutta ei ollut koskaan kuullut.

“Huomasimme, että useammalla ihmisellä oli sysäys tehdä ostoksia paikallisilta alueilta”, sanoi 30-vuotias Oliveira, joka oli yllättynyt huomatessaan, että 27 prosenttia hänen verkkokaupoissaan oli tullut Not Amazonin kautta. ”Sen myötä myimme loppuun koko kauden viikko sitten. Sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut. “

Marraskuussa hän palkkasi vielä neljä työntekijää ja harkitsee nyt muiden toimipisteiden avaamista Torontoon. Oliveira, kotoisin Brasiliasta, sanoi, että “osta paikallinen” -aloite oli tuonut uuden tunnetta kuulumisesta, varsinkin kun hän näki lukemattomia Amazonin toimituksia tapahtuvan paikallisten yritysten kamppailuissa.

Rouva Oliveira sanoi, että pienten yritysten omistajana toimiminen viivästyneenä oli turhauttavaa, kun taas asiakkaiden kuulemisen mukaan Amazon on paljon nopeampi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *