Ontarion valtiovarainministeri eroaa Karibian hyökkäyksen jälkeen.

Vanha ministeri Ontarion kabinetissa on eronnut lomansa jälkeen Karibialla, kun Kanadan väkirikkaimman maakunnan asukkaita kehotettiin pysymään kotona.

Rod Phillips, joka nimettiin Ontarion valtiovarainministeriksi vuonna 2018, kertoi toimittajille, että hänen matkansa oli ”tyhmä, tyhmä virhe”, kun hän saapui torstoon torstaina, kun Ontarion pääministeri Doug Ford kutsui hänet kotiin.

Pian sen jälkeen herra Ford sanoi hyväksyneensä Phillipsin eron. Pandemian alusta lähtien liberaali pääministeri Justin Trudeau on kehottanut kanadalaisia ​​välttämään tarpeetonta matkustamista maasta – ja ilmoittaessaan 26. joulukuuta alkaneesta maakunnan laajuisesta sulkemisesta kertoi Progressiivinen konservatiivi Ford. asukkaiden jäädä kotiin “mahdollisimman kattavasti”.

Herra Phillips ja hänen vaimonsa menivät 13. joulukuuta Ranskan alueelle Saint Barthélemyyn, joka tunnetaan yleisesti nimellä St. Barts. Hän jätti taakseen sarjan valokuvia ja videoita, jotka lähetettiin sosiaaliseen mediaan poissaolonsa aikana, ja useita poliittiset vastustajat sanoivat, että virkojen tarkoituksena oli luoda illuusio siitä, että herra Phillips juhli lomia Kanadassa. Kuvat näyttävät olevan tehty Mr. Phillipsin kotona Toronton esikaupungissa. Hän on nyt pakollisessa 14 päivän karanteenissa.

Herra Ford väitti aluksi, ettei hän tiennyt mitään ministerinsä matkasta, ennen kuin tiedotusvälineet kertoivat siitä. Mutta seuraavassa tiedotustilaisuudessa hän myönsi olevansa tietoinen herra Phillipsin poissaolosta noin kahden viikon ajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *