Occasions Sq. suljetaan, mutta pallo pudotetaan.

Tänä vuonna Occasions Sq. on suljettu yleisön keskuudessa uudenvuodenaattona ensimmäistä kertaa vuosikymmenien ajan. Useless tuotantotyöntekijät ja kymmeniä valittuja etulinjan työntekijöitä ja heidän perheitään päästetään lavalle.

Keskiviikkona New Yorkin poliisin virkamiehet kehottivat yleisöä pysymään kotona. “Occasions Squarelle ei ole ehdottomasti sallittua katsojaa”, päällikkö Terence A. Monahan, ylempi virkapuvun jäsen, sanoi tiedotustilaisuudessa.

“Älä edes yritä tulla sinne alas katsomaan sitä”, hän lisäsi.

Kuten joka vuosi, kaupunki sulkee kadut alueella, ja poliisit käyttävät tarkastuspisteitä estääkseen pääsyn. Mutta sen sijaan, että päästettäisiin kävijöitä tippuiksi, kaikki kutsumattomat vieraat hylätään, ja jalankulkijoita rajoitetaan klo 15.00 torstaina.

“Jokainen, joka alkaa kerääntyä, heitä käsketään liikkumaan mukana”, päällikkö Monahan sanoi.

Kaksi korttelia Occasions Squaren ympärillä käytetään tämän vuoden juhlaan, huomattavasti tavallista pienempään jalanjälkeen. Kahdeksan kahdeksan jalan kynät sijoitetaan kaduille, ja ne toimivat katselualueina noin 40 työntekijälle, jotka ovat pitäneet kaupungin ja maan turvallisesti ja sujuvasti käynnissä ja jotka on kutsuttu tuomaan perheensä juhlimaan.

Kotona oleville TV-verkot heijastavat kuvan pandemian muuttamasta Occasions Squaresta, jossa ei ole joukko kimaltelevassa varustuksessa olevia iloitsijoita, jotka odottavat tuntikausia kylmässä osallistumalla kansalliseen näytökseen. “Dick Clarkin uudenvuoden Rockin ‘Eve Ryan Seacrestin kanssa” rokkaa edelleen ABC: llä. Vuotta ilman juhlavaikutusta, Anderson Cooper ja Andy Cohen tarjoavat jälleen uudenvuodenaaton kaverikomediansa CNN: ssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *