Kuinka Lin Qin myrkytyskuolema järkytti Kiinaa

Kiinalaiset tiedotusvälineet, mukaan lukien viralliset toimipisteet, ovat laajalti tunnistaneet epäillyn Xu Yao: ksi, johtajaksi Linin peliyrityksessä Youzu Interactive, joka kulkee Yoozoon ohitse englanniksi. Näitä raportteja ei voitu vahvistaa itsenäisesti, eikä yritys vastannut kommentointipyyntöön.

Ei ollut selvää, miten vai vaikuttaisiko herra Linin kuolema Netflixin suunnitelmiin “Kolmen ruumiin ongelma”. Netflix ei vastannut välittömästi sähköpostitse lähetettyyn kommenttipyyntöön.

Syyskuussa, amerikkalainen suoratoistopalvelu sanoi se muuttaisi trilogian alkuperäiseksi sarjaksi, jonka ovat kehittäneet “Valtaistuinpelien” tuottajat David Benioff ja DB Weiss yhdessä luovan ryhmän kanssa, johon kuului kirjojen kirjoittaja Liu Cixin. Mr. Lin listattiin tuottajaksi.

“Kolmen ruumiin ongelma” on ensimmäinen kirja, jonka herra Liu kutsui “Maan menneisyyden muistoksi” -trilogiaksi. Nykypäivän Kiinassa toimiva kirja kertoo insinööristä, jonka Pekingin viranomaiset ovat kutsuneet tutkimaan tutkijoiden itsemurhaa. Hän löytää maapallon ulkopuolisen juonteen, jonka juuret ovat kulttuurivallankumouksessa, paranoian vuosikymmenessä, joka johti kommunistisen puolueen oletettujen vihollisten vainoon ja kidutukseen, joka kesti Mao Zedongin kuolemaan vuonna 1976.

Ken Liu: n kääntämä ”Kolmen ruumiin ongelman” englanninkielinen versio tuli sensaatioksi, kun se julkaistiin vuonna 2014. Se voitti Hugo-palkinnon, merkittävän tieteiskirjallisuuden kunniamaininnan parhaasta romaanista. Mark Zuckerberg lisäsi sen hänen lukulistaan. Herra Obama kutsui The New York Instances -lehden haastattelussa sitä “hauskaksi lukea, osittain siksi, että päivittäiset ongelmani kongressin kanssa näyttävät melko pieniltä – ei mistä huolestua. Muukalaiset ovat tunkeutumassa. “

Herra Lin teki elämäntyössään romaanin tuntemisen entistä laajemmalle yleisölle, kertoo Mr. Lin opettaneen professorin Chen Longin kirjoittama online-muistomerkki kauppakorkeakoulussa Hupanissa. Vuodesta 2014 professori Chen sanoi, että Lin alkoi ostaa kirjoihin liittyviä tekijänoikeuksia ja lisenssejä.

Vuoteen 2019 mennessä professori Chen arvioi, että Lin oli käyttänyt 150 miljoonaa dollaria. Hänen tehtävänään oli tehdä trilogian maailmasta kansainvälisesti tunnustettu franchising, jossa on elokuvia, televisio-ohjelmia, videopelejä, animeja ja paljon muuta, Mr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *