Ilo selviää: Lukijat jakavat muistoja tämän vuoden hyvistä hetkistä.

Jopa tänä pimeänä vuonna on ollut keveyden, kasvun ja täydellisen ilon hetkiä.

Pyysimme lukijoita lähettämään meille valokuvia ja videoita, jotka tarttuivat tämän pandemian positiivisiin hetkiin. Saimme yli 750 lähetystä kaikkialta maailmasta – Kiinasta Australiaan, Meksikosta Italiaan ja ympäri Yhdysvaltoja.

Näytit meille iloisia häät ja tunnepitoisia syntymiä, luonnon ihmeitä ja yksinäisyyden hiljaista armoa. Olet jakanut kyynelölliset tapaamiset isovanhempien kanssa ja arkuus, joka liittyy suurten menetysten kokemiseen. Lähetys osoitti ennen kaikkea arvostusta kokemuksille ja yhteyksille, jotka tekevät elämästä mielekästä.

RONALD CROOKS, St. LOUIS

Useiden vuosien ajan mieheni ja minä olemme nauttineet viikoittaisesta lounaasta yhden parhaiden ystäviemme kanssa. Vuonna 2020 meidän oli löydettävä kiertotapa, jotta voimme jatkaa tätä perinnettä. Ratkaisumme oli pysäköidä (joskus laittomasti) automme takapäät vastakkain ja nauttia lounasta paikallisessa ravintolassa. Vastuullisesti kaukana toisistaan ​​olemme käyneet näin lounaalla melkein joka viikko huhtikuusta nykypäivään. Kykenemättömyys olla rakastamiemme ihmisten kanssa on ollut ehkä kaikkein järkyttävin osa pandemiaa miehelleni ja minulle. Tällä pienellä tavalla olemme pystyneet jatkossakin nauttimaan mielekkäästä, henkilökohtaisesta kontaktista – ja jopa tukemaan kamppailevia paikallisia ravintoloita samanaikaisesti.

TUOMIO LG DOWELL, CHARLESTON, W.VA.

Perheeni menetti veljeni Adam Blake Galen tänä vuonna. Emme ole vieläkään pystyneet pitämään seremoniaa, koska yritämme kaikki pitää toisemme hyvin. Siskoni ja minä halusimme olla turvassa, mutta tarvitsimme epätoivoisesti olla yhdessä suremaan. Joten aloitimme puutarhan. Se tarjosi sekä järkevyyttä että tuottavuutta. Joskus sinun tarvitsee useless ottaa kuokka ja kisko lian päällä parantua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *