Puutarha johtaa maagiseen ystävyyteen.

Kelly Kenney kävi myöhäisillan kävelyllä selvittääkseen ajatuksiaan Los Angelesin naapurustossa tänä keväänä, kun värikäs väkkärä kiinnitti hänen silmänsä. Hän pysähtyi ja huomasi katsevansa alas monimutkaista keijupuutarhaa puun juuressa, jossa oli maalattuja kiviä ja pieniä rihkamaa.

Puuhun kiinnitettiin polaroid-kuva puutarhan luojasta, 4-vuotiaasta Eliana-nimisestä tytöstä, ja runo, jossa käytettiin keskiaikaisen näköisiä tarinakirjafonttia ja joka kertoi naapureilleen puutarhan käytöstä: “4-vuotias meidän tyttö teki tämän kirkkaammaksi päiväsi / Lisää taikaa, mutta älä ota pois / Nämä päivät voivat olla vaikeita, mutta olemme yhdessä / Joten nauti keijupuutarhastamme ja mukavammasta säästä. “

Neiti Kenney hautasi suunnitelman, ja seuraavana iltana hän jätti puutarhaan setelin, joka teeskenteli olevansa Sapphire-keiju, syyskuussa syntymäkivelleen, joka oli asunut puuhun. Hän lupasi jättävänsä kimaltelevat maagiset hartsi-noppat (pandemian harrastus rouva Kenneylle), jos Eliana suoritti kolme hänen luettelossaan olevaa tehtävää, jotka olivat syövyttyneet ystävällisyyteen. Ja seuraavana päivänä he olivat valmiit.

Muistiinpano sytytti keijupuutarhaan sidotun ystävyyden, joka kesti läpi vuoden 2020 pandemian ja vaikeuksien pimeimmät kuukaudet sekä pienelle tytölle että hänen aikuiselle naapurilleen. Neiti Kenney kertoi kokemuksesta a villisti suosittu Twitter-säie tässä kuussa.

“Tunsin heti, kun löysin sen, koko perhe kiilasi sydämeeni”, valokuvaaja Kenney kertoi keijupuutarhasta. “Olin tuolloin niin yksin, fyysisesti ja henkisesti, ja minusta tuntui, että nämä ihmiset olivat sukulaisia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *