Xin Xing, jättiläinen panda jälkeläisillä ympäri maailmaa, kuolee 38-vuotiaana

Chongqingin eläintarhassa Xin Xing asui näennäisesti häiriöttömässä elämässä, lepäilemällä kesällä karhun kokoisessa uima-altaassa ja syömällä seitsemän ateriaa päivässä.

Hänen 28 vuoden talonmies Zhang Naicheng kertoi China Each day elokuussa “Kun hän oli nuorempi, hän söi nopeammin ja paljon enemmän kuin muut pandat.”

Panda oli taipuvainen taipumuksiin myös nuorena, hän kertoi China Information Servicelle vuonna 2018. “Xin Xing oli tuolloin aika kuumana”, hän sanoi. ”Pandojen joukossa hän oli melko kovaa. Nyt kun hän on vanha, hänestä on tullut enemmän oppivainen ja vähemmän provosoitava. “

Eläintarhanpitäjät antoivat hänelle 38. syntymäpäivänään, elokuussa, suuren jääpalan, joka oli kasattu korkealle vesimeloniviipaleilla, omenakiiloilla ja bambulehtikoristeilla. Lapset lauloivat hänelle etäisyydellä.

Xin Xing juhli kiinalaista kuun uutta vuotta Chongqingin eläintarhassa neljällä heilurijalkaisella pennulla, mukaan lukien kaksi tyttärentyttärentytärä, Xi Xi ja Qing Qing.

Xin Xingin vanhempia ei voitu tunnistaa, ja hänen miespuolinen kumppaninsa, Chuan Chuan, kuoli vuonna 2010. Hänen eloonjääneisiin, liian moniin nimetä, kuuluu Memphisin eläintarhassa poika Le Le; pojanpoika Tuan Tuan Taipein eläintarhassa; tyttärentytär Er Shun, joka palasi äskettäin Kiinaan Calgaryn eläintarhasta; ja hänen isoisänpoikansa Jia Panpan, Jia Yueyue, Yuan Zai ja Yuan Bao.

Kun Xin Xing ikääntyi ja hänen temperamenttinsa heikkeni, hänen kiintymyksensä hoitajiin kasvoi, eläintarha sanoi. Viimeisinä vuosina herra Zhang muutti huoneeseen 20 metrin päässä kotelostaan ​​valvomaan häntä yöllä. Säästääkseen ikääntyviä hampaitaan hän rypisti bambu versoja, ruokkien häntä varret ja varret lehdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *