Torstain tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

Anna meidän auttaa sinua juhlimaan lomia meidän kanssa At Dwelling -kokoelma ideoita siitä, mitä lukea, kokata, katsella ja tehdä pysyessä turvassa kotona.

Tämän vuoden lomakaudella niiden, jotka ovat tottuneet juhlimaan, on tehtävä suuria muutoksia – ei illallisia, ei väkijoukkoja, vähän matkustamista. Occasions puhui muutamalle newyorkilaiselle kuinka he käsittelivät yksinäisyyttä ja kuinka he juhlivat.

‘Ostin 46 kasveja’

“Levittäjänä oleminen on pahin pelkoni”, sanoi Jennifer Gagliardi, 27, joka asuu yhden makuuhuoneen huoneistossa kissansa kanssa. Neiti Gagliardi yritti selviytyä harrastuksista: hän oppi kirjontaa ja otti käyttöön 46 kasvia. Ennen pandemiaa hän ajoi Lengthy Islandille viettämään kiitospäivää perheensä kanssa. Tänä vuonna hän tilasi intialaista ruokaa kahdelle ja söi parhaan ystävänsä kanssa.

” Ilman rakennetta ei ole motivaatiota opiskella ”

Siitä lähtien, kun hän muutti New Yorkiin Chittagongista, Bangladeshista, vuonna 2015, Ahnaf Islamilla on ollut vaikeaa olla yhteydessä kämppisiinsä ja luokkatovereihinsa New Yorkin yliopistossa, jossa hän opiskelee fysiikkaa.

Hän sanoi, että hän oli fyysisesti luokassa. Mutta kun pandemia osui, hänen taistelut masennuksen kanssa lisääntyivät. “Aiemmin tuntemani henkinen eristyneisyys lisääntyi fyysisellä eristyksellä”, hän sanoi. Hän aikoo viettää lomansa kiinni koulutyöstä.

‘On oltava jonkinlaista toivoa’

Victoria Remer, 25, jumaluuden mestarin ehdokas, muutti elokuussa New Yorkiin harjoittelemaan luterilaisessa kirkossa. Mutta sen, jonka piti olla yhteisöpohjainen työ, osoittautui yksinäiseksi.

“Minusta tuntuu siltä, ​​että menettäisin valtavan osan siitä, mitä minun pitäisi tehdä täällä”, hän sanoi. Useimpien vuosien ajan hän vietti jouluaaton kirkossa, perheensä kanssa hoitajana tai palvonnan avustajana. Tänä vuonna hän viettää sen kotona.


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Olemme poissa huomenna jouluna, eikä uutiskirjettä tule. Toivotamme sinulle erittäin hyvää lomaa.

– Melina


Kiitos
Carole Landry auttoi kirjoittamaan tämän tiedotuksen. Theodore Kim ja Jahaan Singh antoivat tauon uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme tarjoaa positiivisia uutisia tästä vuodesta.
• Tässä on meidän Mini sanaristikko, ja vihje: “Valkoinen” “Valkoisessa joulussa” (neljä kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
• Blumhouse hankki tarinamme elokuvaoikeudet äidistä jahtaamassa tyttärensä sieppaajia Meksikossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *