Häädöt palaavat, ja Massachusettsin šeriffi etsii inhimillistä lähestymistapaa.

Yksi henkilö, joka kamppailee näiden kysymysten kanssa, on Nicholas Cocchi, Hampdenin kreivikunnan sheriffi Länsi-Massachusettsissa.

Sheriff Cocchi johtaa Springfieldiä, kaupunkia, jossa melkein 27 prosenttia väestöstä elää köyhyysrajan alapuolella. Hänen edeltäjänsä oli entinen sosiaalityöntekijä, ja seriffi Cocchi on jatkoi tätä progressiivista perinnettä, haarautuminen palveluihin integroida entiset vangit uudelleen ja hoitaa riippuvuutta. Viime vuonna hänen osastonsa toteutti 724 häätöä, kaksi tai kolme päivässä.

Sheriff Cocchi on viikkojen ajan huolestunut häätöjen jatkamisesta etsimällä tapoja tehdä niistä “kunnioittavia ja inhimillisiä”.

“Ihmisenä, ei sheriffinä – ei valituna virkamiehenä, vaan ihmisenä – jos se on osa ekosysteemiä, saan sen, mutta se ei tarkoita, että annamme ihmisten rappeutua ja mädäntyä”, Sheriff Cocchi sanoi.

Hänen pääideansa on työskennellä intensiivisesti niiden vuokralaisten kanssa, joiden osasto valmistautuu häätämään, tarjoten viimeisen suuren työn heidän vaihtoehtoisen asuntonsa löytämiseksi. Jos pahempi tulee pahimpaan, hän sanoi, että hän antaisi heille lyhytaikaisen suojan.

“Et aio nukkua autossasi tänään”, hän sanoi. “Voin antaa sinulle paikan sinä yönä. Joten et ole ulkona kylmässä, sateessa, autossasi tai puiston penkillä. Voin tehdä sen. Se on minun tehtäväni. Uskon, että olen sinulle velkaa. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *