Kuninkaallisten juhlasuunnittelija Woman Elizabeth Anson kuoli 79-vuotiaana

Elizabethin vanhemmat erosivat, kun hän oli 7-vuotias, ja hänen äitinsä meni naimisiin Tanskan prinssi Georgen kanssa. Elizabeth lähetettiin välittömästi sisäoppilaitokseen. Hän sanoi usein, että hän ei oppinut mitään muuta kuin hyviä tapoja.

Kun hän oli 15, hänen isänsä kuoli, ja hänen vanhempi veljensä, Patrick Lichfield, sitten vasta 17, perivät perheen 1600-luvulta peräisin olevan kiinteistön, Shugborough Corridor, Keski-Englannissa. Elizabeth onnistui siinä Patrickille.

“Minun täytyi kasvaa hyvin nopeasti”, hän sanoi.

Äiti oli kaukana, Woman Elizabeth suunnitteli oman debyyttijuhlansa, pelottavan ja ylivoimaisen kokemuksen, joka antoi hänelle inspiraation liiketoimintaansa.

Vuonna 1972 hän meni naimisiin baronetin Geoffrey Shakerleyn kanssa Westminster Abbeyssä. Prinsessa Anne oli morsiusneito. Pari erosi vuonna 2009.

Woman Elizabethista on jäljessä tyttärensä Fiona Burrows; kaksi pojanpoikaa, Joth ja Nicholas Shakerley; ja neljä lastenlasta.

Woman Elizabeth ei ollut immuuni henkilökohtaisille ja taloudellisille takaiskuille. 1990-luvun alussa investointi Eurooppaan Lontoon Lloyd’s, vakuutusmarkkinat hävisivät, kun yhtiön tappiot jättivät hänet ja tuhannet varakkaat sijoittajat vastuuseen finanssikriisi.

Vuonna 1993, kun Donald J. Trumpista äskettäin eronnut Ivana Trump palkkasi Woman Elizabethin järjestämään 50. syntymäpäiväjuhlat Trumpin tuolloiselle sulhaselle, Riccardo Mazzucchellille, ja kaksinkertaisti sitten vierasluettelon, Trump kieltäytyi maksamasta ero. Kaksi vietti vuotta tuomioistuimessa Woman Elizabeth taisteli saada takaisin summa, noin 9000 dollaria. Hän hävisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *