Yhdysvaltojen lähestyessä 200 000 päivittäistä tapausrajaa amerikkalaisia ​​kehotetaan välttämään kiitospäivämatkoja.

“Tragedia, joka voi tapahtua, on se, että yksi perheenjäsenistäsi voi tulla sairaalahoitoon ja sairastua vakavasti ja kuolla, koska he voivat kokoontua perhejuhliin. Emme halua nähdä sen tapahtuvan ”, tohtori Walke sanoi. “Tänä vuonna pyydämme ihmisiä olemaan mahdollisimman turvallisia.”

Opiskelijat palaavat kotiin lomalle pitäisi eristää itsensä ja rajoittaa vuorovaikutusta kampuksen ystävien kanssa ennen heidän paluutaan. Palattuaan kotiin heidän tulee yrittää rajoittaa vuorovaikutusta perheenjäsenten kanssa, olla vuorovaikutuksessa ulkona eikä sisätiloissa ja käyttää naamioita sisätiloissa, jos perheenjäsenellä on krooninen sairaus, joka asettaa heidät vaaraan.

Tohtori Walke sanoi, ettei hän itse tule käymään vanhempiensa luona, vaikka hän ei ole nähnyt heitä monien kuukausien ajan ja he pyytävät häntä tulemaan kotiin, ja hän on kannustanut omia aikuisia ja korkeakouluikäisiä lapsia eristäytymään ennen kotiin tulemista lomalle.

Uudet huolet viruksesta ovat näkyneet lentomatkailusuunnitelmissa. United Airways ilmoitti äskettäin odottaneensa kiitospäivän viikkoa olevan kiireisin ajanjakso pandemian puhkeamisen jälkeen, mutta torstaina se ilmoitti varausten hidastuneen ja peruutusten lisääntyneen viime päivinä. American Airways on vähentänyt joulukuun lentoja Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä, kun tapaukset nousevat voimakkaasti Atlantin molemmin puolin.

AAA Journey sanoi viime viikolla ennakoi vähintään 10 prosentin pudotuksen matkoilla tämä kiitospäivä, suurin yhden vuoden lasku vuodesta 2008, jolloin maa oli suuren taantuman kourissa. Ihmiset, jotka päättävät matkustaa, ajavat todennäköisesti ajaessaan lyhyempiä matkoja vähemmän päiviä kuin heillä olisi muuten ollut, järjestö sanoi. Automatkojen ennustettiin laskevan 4,three prosenttia, huomattavasti vähemmän kuin lentomatkat. AAA mainitsi tekijöinä kasvavat tapaukset, karanteenisäännöt, terveysongelmat ja lisääntyneen työttömyyden.

Jos amerikkalaiset haluavat matkustaa, heidän tulisi tehdä se mahdollisimman turvallisesti, pukeutua naamioihin ja ylläpitää sosiaalista etäisyyttä jopa kiitospäivän aterian aikana muiden kotitalouden ulkopuolella.

American Hospital Affiliation liittyi American Sairaanhoitoyhdistykseen ja American Medical Associationiin, joka edustaa monia kansakunnan lääkäreitä, kehottaa yleisöä olemaan varovainen kiitospäivän lomanviikonloppuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *