Kuinka teeskennellä olevasi Pariisissa tänään

Vaikka matkasuunnitelmat saattavat olla odotustilassa, voit teeskennellä olevasi jotain uutta yöksi. Koti ympäri maailmaa kutsuu sinut kanavoimaan uuden paikan hengen joka viikko ja antamaan suosituksia kulttuurin tutkimiseen kodin mukavasti.

Pariisi on kollektiivinen fantasia Seinen-kirjakaupoista sen kermanväristen rakennusten harmaisiin sinkkikattoihin. Aika-aikoina kaupunki on ollut paikka kääntyä oppitunteja varten l’artwork de vivre, elämäntaide, joka vaikuttaa muotiin, filosofiaan, kulttuuriin, taiteeseen ja gastronomiaan ympäri maailmaa. Nykyään pop-up-kaupat ja hipsterbrunssipaikat ovat yhtä paljon osa Pariisia kuin katuvalot ja goottilainen arkkitehtuuri. Mutta kaupungin romantiikka on ajatonta.

Vieraillessani haluan olla a flâneur, rattaat, joilla ei ole määränpäätä, kiertämällä Marais’n keskiaikaisilla kaduilla, pysähtyen kuulemaan jazz-yhtyeen, uppoutumaan Musée Carnavalet, ostoksilla SoPissa (South Pigalle), hyppäämällä Éric Kayseriin croissanteja varten, istuen auringossa vihreällä metallituolilla Luxemburgin puutarhassa. Ilta saattaa tuoda baletin Palais Garnieriin tai jalkakäytävän bistro-pöydän, josta voi katsella väkijoukkoja ohi.

Nykyään huoneistoni on bistro, putiikki ja boulangerie. Silti käy ilmi, että myös tällä on tietty romanssi. On olemassa lukemattomia tapoja kutsua Pariisi kotiisi. Tarvitset useless vähän luovuutta. Ja ehkä lasillinen samppanjaa.

Éric Kayser, käsityöläisten leipuri, joka avasi ensimmäisen myymälänsä Pariisiin, opettaa sinulle klassisten ranskalaisten leipien, kutenla patonki, ”Hänen vilkkaalla Maison Kayser Academy -kanavalla. Peli täyttä ateriaa varten? Julia Little one: n televisio-jaksot, mukaan lukien jotkut ohjelmat, joissa on Jacques Pepin, ovat päällä PBS verkossa (löydät hänet myös YouTube). New York Instances Cooking -toimittajien kokoelma,Ranska kotona, Houkuttelee kymmeniä reseptejä. Ja jälkiruoaksi? Keittokirjan kirjoittaja ja Instances-kolumnisti Dorie Greenspan sanoi Ranskassa: “jälkiruoka voi olla juustoa, hedelmiä tai ehkä tukeva pihvi, jota melkein kaikki ranskalaiset kokit osaavat leipoa: Jogurtti kakku. Tulen siihen usein ja ajattelen aina Pariisia ja ystäviäni. “

Himmennä valot ja lepää sohvallesi kuin se olisi laatikko Palais Garnier katsella baletti- ja oopperaleikkeitä Opéra Nationwide de Paris’n YouTube-kanava. Kun tarvitset tauon, tee kuten yleisö ja hanki lasillinen samppanjaa. The Timesin viinikriitikko, Eric Asimov, tarjoaa suosituksia verkossa.

Pariisin tyylikäs voi olla yhtä lähellä kuin takkisi. “Mitä tahansa teetkin, älä kanavoi” Emilyä Pariisissa “, jossa on hattuja, saappaita ja kuumia vaaleanpunaisia ​​takkeja”, neuvoo Vanessa Friedman, Timesin päämuotikriitikko, viitaten Netflix-sarjaan. “Heittäkää mielenne takaisin pikemminkin Jean Sebergille jaAu Bout de Souffle‘raidallisessa marinierissaan ja caprisissaan. Jos haluat näyttää ranskalaiselta, et saa näyttää siltä kuin yrität liian kovaa. Toisaalta et halua näyttää huolimattomalta. Tuo huivi sattui useless putoamaan taiteellisesti kaulasi ympärille; että kaivanto yksinkertaisesti rintareppu luonnollisesti olkapäidesi ympärillä. Sana, jota aiot käyttää, on turhuus. ” Opi solmimaan huiveja, kuten olet syntynyt Pariisissa, tällä välttämättömällä video Cosmopolitan Ranskasta. Luonnollisesti, Hermesillä on viitteitä liian.

Oletko valmis rakentamaan kotisi syksyyn? Kipinäideoita Instagram-tileillä Elle-koristelu Ranska, Marie Claire Maisonja Côté Maison, jopa boutique-hotellit, kuten Le Narcisse Blanc Resort & Spa. Elle Decorilla on joitain “Ranskan sisustussäännöt elää”, Jossa pariisilainen suunnittelija Jean-Louis Deniot selittää: ”Koko thought on anti-sisustus. Jotta se näyttäisi siltä, ​​että omistaja teki sen itse – jotta se näyttää luonnolliselta. Mikä on tietysti hyvin ranskalaista. “

Älä välitä siitä, että jalkakäytäväsi ei johda Seine-joelle. Olla a flâneur ei ole kyse Pariisissa olemisesta vaan pikemminkin siitä, että olet paikassa, jossa olet – aistien avulla voit maistella ääniä, tuoksuja ja värejä juuri siellä missä olet. Joten solmi huiville ja lähde sosiaalisesti etääntyneelle kävelylle.


Kuinka aiot kanavoida Pariisin henkeä kotonasi? Jaa ideasi kommenteissa.

Pysyessä mukana tämän sarjan tulevissa tarinoissa, tilaa At Residence -uutiskirjeemme tai seuraa New York Instances Journey -sivustoa Instagram, Viserrys ja Fb.


Stephanie Rosenbloom, kirjan “Yksin aika: neljä vuodenaikaa, neljä kaupunkia ja yksinäisyyden ilot” (Viking) kirjoittaja, on kirjoittanut matka-, liike- ja tyyliominaisuuksia The Timesille lähes kahden vuosikymmenen ajan. Twitter: @Stephronyt. Instagram: @StephanieRosenbloom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *