Hyvä yö Bidenille

Haluatko saada The Morningin sähköpostitse? Tässä on ilmoittautuminen.

Joe Bidenillä oli toinen hyvä yö ääntenlaskennassa ja näyttää olevan lähellä presidenttikunnan asettamista. Mutta kilpailu ei ole ohi, ja tänään toimitetaan lisää äänestyslippuja. Tässä on viimeisin:

Georgiassa, Biden otti johtoaseman presidentti Trumpia vastaan ​​juuri ennen kello 5 aamulla itään. Se on ohuin marginaali – alle 1 000 ääntä kello 6 mennessä noin three miljoonasta annetusta – eikä sitä voida taata. Mutta Biden näyttää olevan pieni suosikki Georgiassa. Jos hän voittaa valtion – ja pysyy Nevadassa, missä hän on hyvässä kunnossa – hän on voittanut vaalit.

Pennsylvaniassa, Biden jatkaa polkuja, mutta Trumpin etumatka kutistui koko torstain. Se on nyt alle 19 000 ääntä noin 7 miljoonasta annetusta, ja vaalianalyytikot sanovat loput äänistä – ehkä noin 163 000 – näyttävät olevan erittäin suotuisia Bidenille. Pennsylvanian viranomaiset ovat sanoneet julkaisevansa lisää tuloksia tänään. Jos Biden voittaa valtion, hän on voittanut vaalit.

Arizonassa, Bidenillä on kapea johtoasema – hieman yli 47 000 ääntä, noin three miljoonasta -, mutta hänen tilanteensa näyttää heikommalta kuin Pennsylvaniassa. Timesin Nate Cohn sanoo, että jäljellä olevat äänestysliput voisivat suosia Trumpia tarpeeksi Trumpin viemiseksi eteenpäin, vaikka viime yönä julkaistu erä oli väitetysti hyvä uutinen Bidenille: He eivät sulkeneet Trumpin alijäämää niin nopeasti kuin hän tarvitsee. Jos Biden voittaa Arizonan ja pysyy Nevadassa, missä hän on vahvemmassa kunnossa, hän on voittanut vaalit.

Pohjois-Carolinassa, Trump on edelleen suotuisa pitämään johtoaan.

Yhdistämällä tämä kaikki: Biden on vahva suosikki presidentin voittamiseksi, koska hän on edelleen vahva suosikki Pennsylvaniassa. Hän ei tarvitse Arizonaa tai Georgiaa, mutta voi myös voittaa.

Miksi ääntenlaskenta kestää niin kauan? Useissa osavaltioissa, myös Pennsylvaniassa, republikaanien lainsäätäjät estivät yrityksiä sallia vaalivirkailijoiden laskea postilippuja ennen vaalipäivää, kuten Jamie Dupree Cox Media Groupista on todennut. Näin tehneet valtiot, kuten Florida, pystyivät ilmoittamaan tuloksistaan ​​paljon nopeammin.

Muu vaalikehitys:

 • Trump, joka puhui Valkoisessa talossa viime yönä, valehteli jälleen vaalien tuloksista ja toisti useita purettuja Web-huhuja kuten BuzzFeed Information kertoi. “Barack Obaman syntymäpaikasta valheessa syntynyt presidenttikunta ilmestyi valheen loppupäästä valheesta, joka koski hänen omaa horjuvaa tarjoustaan ​​uudelleenvalintaan”, Peter Baker ja Maggie Haberman kirjoittavat The Instances.

 • Monet republikaanien virkamiehet kieltäytyivät toistamasta Trumpin väitteitä, mikä viittaa siihen, että he saattavat nähdä hänen asiansa toivottomana. Will Hurd, texasilainen kongressiedustaja, joka jää eläkkeelle tämän kauden jälkeen, kirjoitti Twitterissä että Trumpin kommentit olivat “paitsi vaarallisia ja vääriä, se heikentää myös perustusta, jolle tämä kansakunta rakennettiin”. Toiset taas toistivat valheita, mukaan lukien edustaja Kevin McCarthy, parlamentin vähemmistöjen johtaja ja senaattori Lindsey Graham Etelä-Carolinasta.

 • Fb Sammuta ryhmä nimeltä “Cease the Steal” mikä siitä tuli keskus ihmisille, jotka väittivät väärin, että vaalit oli väärennetty Trumpia vastaan.

 • Yli 150 000 lippua pyydettiin Yhdysvaltain postilaitoksen käsittelylaitoksista, eikä niitä toimitettu vaalipäivään mennessä. Washington Put up raportoi. Tämän seurauksena jotkut äänestysliput voisivat saapua osavaltioidensa määräaikojen jälkeen.

 • Kaksinkertainen valuminen senaatin paikoille Georgiassa on nyt todennäköistä, antaen demokraateille kapean, mutta todellisen toivon senatin hallinnan palauttamisesta.

 • Talon demokraatit huusi, vannosi ja kävi kauppaa syytöksellä kolmen tunnin vaalikokouksessa sen jälkeen, kun vaalien ennustetut voitot antoivat tappioita, jotka heikensivät heidän enemmistöään. “Meidän ei tarvitse koskaan käyttää sanaa” sosialisti “tai” sosialismi “enää koskaan”, sanoi edustaja Abigail Spanberger, joka voitti kapeasti uudelleenvalinnat Virginiassa. “Menetimme hyviä jäseniä sen takia.”

VIRUS

 • Neljä entistä Minneapolis-upseeria syytettiin George Floydin taposta seisovat oikeudenkäynnissä yhdessä. Tuomari päätti myös, että ensi kevääseen suunniteltu oikeudenkäynti voidaan lähettää suorana.

 • Verkossa olevalla ilmoitustaululla, jossa New Yorkin poliisit salaa valittavat työpaikoistaan, ”Clouseau” -niminen käyttäjä lähetti satoja rasistisia viestejä. Kaupungin tutkijat ovat linkittäneet tilin a NYPD: n korkea virkamies vastuussa työpaikan häirinnän estämisestä.

 • Norjan korkein oikeus kuulee asiaa tapaus öljynporauksesta arktisella alueella, sillä se loukkaa kansalaisten oikeutta terveelliseen ympäristöön.

 • Hurrikaani Eta, joka toi tappavia tulvia ja mutaa osille Keski-Amerikkaa, on matkalla osumaan Etelä-Floridaan aikaisin ensi viikolla.

 • Tähtitieteilijöiden ryhmä uskoo, että se on havainnut galaksissamme mahdollisesti asuttavien planeettojen määrän: peräti 300 miljoonaa.

Aamu lukee

Moderni rakkaus: Kokki saapui keskiyön jälkeen ja lyö Michelinin arvoisen levityksen. Mikä oli hienoa, kunnes Rebecca Bohanan ei enää pystynyt pitämään silmiään auki töissä.

Lausunnosta: Paul Krugman kysyy jos Amerikasta on tulossa epäonnistunut valtio.

Eletyt asunnot: Ensimmäisenä valokuvaajana paroni Wolman otti kestäviä kuvia Jimi Hendrixistä, Janis Joplinista, The Grateful Lifeless ja monista muista vuosina 1967–1970. kuoli 83-vuotiaana.


Instances voi auttaa sinua siirtymään vaaleihin – erottamaan tosiasiat fiktiosta, ymmärtämään kyselyt ja varmistamaan, että äänestyksesi laskevat. Tukeakseen ponnistuksiamme harkitse tilaamista tänään.

Tämän viikon historian katsotuin YouTube-video on kahden minuutin ode haiden perheelle. Lähes 7,1 miljardia katselua sisältävä tarttuva lasten kappale “Child Shark” rikkoi vuoden 2017 Despacito-singlen kolmen vuoden pituisen kappaleen nro 1. Kappale loi imperiumin tuottajalleen Etelä-Korean koulutusbrändi Pinkfong, joka sisältää tuotteita, live-kiertue-esityksen ja tulevan Nickelodeon-TV-sarjan.

Nämä tosiasiat eivät voi olla yllättäviä kenellekään, jolla on pieniä lapsia: YouTuben lapsille suunnatut osat ovat sen tuottoisimpia. Pew-tutkimuksessa todettiin, että lapset saivat videoita lähes kolme kertaa keskimäärin yhtä monta katselukertaa kuin muun tyyppiset korkean tilaajakanavan lähettämät videot.

Toisto on yksi syy. Lapset eivät kyllästy katsomaan samaa videota uudestaan ​​ja uudestaan. Neljä kymmenestä katsotuimmasta YouTube-videosta on lasten ohjelmointi. Viime vuonna eniten ansainnut YouTuber oli 9-vuotias Ryan Kaji, joka tarkastelee uusia leluja ja pelejä kanavallaan. Hän ansaitsi 26 miljoonaa dollaria vuonna 2019, Forbes ilmoitti.

“YouTube on suosituin lapsenvahti maailmassa”, digitaalisiin tähtiin keskittyvän rahastoyhtiön toimitusjohtaja sanoi vuonna 2019. Pandemia on todennäköisesti pahentanut tätä, ja monet perheet viettävät enemmän aikaa kotona.

Mitä kokata

Kyllä, on olemassa vaivaton munkkiresepti: Yritä nämä paistetut omenasiideri munkkeja. Vaikein vaihe on yksinkertaisesti hankkia donitsipannu (mutta hyppysissä toimii myös muffinssipannu).

TUNKUJEN Moodissa

Charlize Theron elokuvassa “Atomic Blonde”. Danai Gurira elokuvassa ”Musta pantteri”. Melissa McCarthy elokuvassa “Spy”. Nämä (ja muutkin) naisjohtoiset toimintaelokuvat ovat hajonneet stereotypioita. Timesin elokuvakriitikko Manohla Dargis purkaa naisten historiaa ja temppuja, joka alkaa 1910-luvulla.

Mitä katsella

Tämä viikonloppu: Kaksi NFL: n mielenkiintoisimmista nuorista puolustajista kohtaavat toisiaan Phoenixissa sunnuntaina: Kyler Murray Arizona Cardinalsista vs. Tua Tagovailoa Miami Dolphinsista.

Myöhäinen ilta: Myöhäisillan isäntä Stephen Colbert syytti Trumpia yrittää myrkyttää amerikkalaista demokratiaa.

Riemun iloksi: A lumipallo taistelu vuodelta 1897, silmukalla.

Nyt on aika pelata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *