Niitattu maailma odottaa, mitä seuraavaksi Amerikassa

Eräässä toisessa viestissä hän sanoi: “Tulen Filippiineiltä, ​​olen kuin NUOLIPROSENTTI yllättynyt siitä, kuinka kireä tämä kilpailu on!”

Singaporessa vaalien seuraaminen tuntui “avuttomalta”, kertoi oikeusprofessori Eugene Tan ja Singaporen johtamisen yliopiston poliittinen analyytikko.

Yhdysvalloilla on merkittävä rooli Kaakkois-Aasian vakaudessa, hän sanoi, ja on huolestuttavaa, että toinen Trump-termi, jolla on ehkä vielä sisäänpäin suuntautuva asenne, voisi tuottaa “seismisen muutoksen vallan tasapainoon, joka on ollut pitkään tässä maailmassa. “

Vaalit ovat muuttaneet myös singaporelaisten näkemystä Yhdysvalloista, herra Tan sanoi.

“Meillä on edelleen tapana pitää Amerikkaa demokratian lippukantajana, ja nähdessämme kuinka vaalien lopputulos kyseenalaistetaan, kuinka ihmiset uskovat väkivallan, yhteiskunta murtuu enemmän, mielestäni se on ollut melko silmien avaaminen monille Singaporessa. “

Vaalien vakavuus oli ilmeinen uutisissa ympäri maailmaa, mutta Japanissa niihin liittyi hieman mielikuvitusta, tarkoitettua tai ei.

Asahi-televisiossa isännät selittivät vaalikollegion avulla suuret palapelin palaset taisteluosavaltioista, joihin on merkitty vaalien ääntenlaskenta, kiinnittämällä ne ehdokkaiden valokuviin. Ruudun alaosassa oleva ääntenlaskuri näytti kuvia ehdokkaista, jotka reagoivat vaalien määrän kasvuun: Herra Trump oli kuvattuna suunsa levottomana, kädet heiluttaen kummallakin puolella kasvojaan ylenmääräisessä ”Koti yksin” -asennossa. Herra Biden ilmestyi raittiisti nostetulla nyrkillä.

Toisessa vaiheessa Asahi-renderoidut swing-tilat liekit. Toisen verkon TBS: n kirjeenvaihtaja näytti raportoivan Sims-versiosta ovaali toimisto. Ja Fuji TV näytti äänestyslaskurin, jossa oli esimerkkejä ehdokkaista tuntui enemmän kuin Nintendo-pelin hahmot tai bobbbleheadit, kuin kuvaukset kahdesta miehestä, jotka kilpailevat vapaan maailman johtamisesta.

Raportoinnin tekivät Motoko Wealthy Tokiosta, Hannah Beech Bangkokista, Vivian Wang Hong Kongista, Yan Zhuang Melbournesta Australiasta, Choe Sang-Hun Soulista Etelä-Koreasta ja Farnaz Fassihi New Yorkista. Claire Fu osallistui tutkimukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *