Kuinka avaruusasemasta tuli tukikohta ihmiskunnan tulevaisuuden käynnistämiseen

Kolmannella matkallaan, joka alkoi neljä vuotta sitten, miehistön koko oli kasvanut kuuteen, ja tri Whitson, joka oli koulutukseltaan biokemisti, pystyi vihdoin viettämään suuren osan ajastaan ​​tutkijana.

“Olen tehnyt kaikkea soijasta suprajohtaviin kiteisiin, mutta tämän viimeisen tehtävän aikana minun on tehtävä paljon kantasolututkimuksia ja syöpä- ja luututkimuksia”, tohtori Whitson sanoi. “Tekemämme tieteen laatua ja määrää on todella parannettu.”

Aseman on pysyttävä kiertoradalla ainakin vuoteen 2024 saakka, ja herra Suffredini haluaa nyt soveltaa opittua kaupalliset avaruusasemat. Hän on hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Aksiomavaruus, Houston-yritys, jonka NASA valitsi tammikuussa rakentamaan kaupallisen moduulin kansainväliseen avaruusasemaan.

Kun nykyinen avaruusasema on eläkkeellä, Axiom-moduulista tulee Axiom-avaruusaseman ydin. “Koko yrityksemme perustuu siihen lähtökohtaan, että voimme tehdä sen paljon halvemmalla”, herra Suffredini sanoi.

Nanoracks, herra Manberin yritys, kehittää myös konseptia kaupallisesta etuvartiosta, joka toimisi suurimman osan ajasta robottisesti ja siten halvemmalla. Se mahdollistaisi myös kokeilut ja valmistuksen avaruudessa, mikä olisi liian vaarallista, jos ympärillä olisi ihmisiä. Astronautit voisivat käydä säännöllisesti.

Herra Suffredini sanoi, että kiertoradalla vallitseva elämän nykyinen polku seurasi aiempien uusien alueiden tutkimista. “Missä tahansa hallituksen tutkimuksessa ihmiskunnan historiassa lähetät muutaman hallituksen rahoittaman ihmisen tekemään suhteellisen riskialtista asiaa useless nähdäksesi, mitä siellä on”, hän sanoi.

Jos on jotain arvokasta, tienraivaajat seuraavat ja lopulta uudisasukkaat. “Maanpinnan kiertoradan saavuttamiseksi”, Suffredini sanoi, “meidän on päästävä uraauurtavaan vaiheeseen, mitä me todella teemme.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *