2 Tapettu Halloween-puukotuksessa Quebec Cityssä

Quebec Cityn poliisi pidätti sunnuntaina keskiaikaisiin vaatteisiin pukeutuneen miehen, jonka uskottiin tappaneen vähintään kaksi ihmistä ja loukkaantuneen useita muita Halloweenin puukotustilanteessa.

Hyökkäykset tapahtuivat myöhään lauantaina naapurustossa lähellä Quebecin maakunnan parlamenttirakennusta. Poliisin mukaan he alkoivat etsiä miestä, jota epäillään iskujen suorittamisesta ja jonka sanottiin yllään keskiaikaisen puvun ja kantavan miekkaa, saatuaan puhelun juuri ennen kello 22.30.

Poliisi neuvoi asukkaita välttämään Parliament Hillin naapurustoa ja pysymään sisällä etsiessään hyökkääjää.

Poliisin mukaan he pidättivät miehen vähän ennen sunnuntaina kello 1, mutta neuvoivat asukkaita pysymään sisällä tutkinnan ollessa käynnissä.

Kaksi ihmistä kuoli ja viisi loukkaantui, kertoi poliisin tiedottaja Étienne Doyon. Pidätetty mies oli 20-luvun puolivälissä, tiedottaja sanoi toimittamatta lisätietoja.

Poliisin mukaan heidän alustava tutkintansa ei osoittanut terrorismia. “Mikään ei osoita meille, että epäilty olisi toiminut muulla kuin henkilökohtaisella motivaatiolla”, Quebecin kaupungin poliisi kirjoitti Twitterissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *