Taco Hemingway kärsii roolistaan ​​Puolan kulttuurisodissa

“Polish Tango”, Szczesniakin ensimmäinen single tältä albumilta, teki uuden musiikillisen suunnan selväksi. Sen vaikutus johtui osittain ajoituksesta, hän sanoi: Se julkaistiin kaksi päivää ennen Puolan presidentinvaaleja heinäkuussa. Kappaleessa ei todellakaan mainita lakia ja oikeutta, mutta sen videolla oli selkeä viite. Lopussa ilmestyi kahdeksan tähteä, internetmeme, jonka oli tarkoitus olla sensuroitu versio seksuaalisesta räjähdyksestä ja sitten hallituspuolueen nimikirjaimet.

”Halusin useless tuulettaa hetkeksi. Ja halusin, että myös ystäväni tuulettuvat ”, Szczesniak sanoi.

Kappale sai ensimmäisen viikonlopun aikana yli viisi miljoonaa katselukertaa YouTubessa. “Se oli melko järkytys, koska se oli Taco”, sanoi Cyryl Rozwadowski, musiikin toimittaja Poptown.Eu-verkkosivustolle, puhelinhaastattelussa. “Hänen musiikkinsa on ollut yhä egosentrisempi ja sitä on useless markkinoitu nuorille tytöille.”

Aluksi ylistystä seurasi pian kritiikki sosiaalisessa mediassa ja Puolan konservatiivisessa lehdistössä. “Taco, kummajainen!” lue otsikko sivulle artikkeli Niezaleznassa, konservatiivisessa uutissivustossa, syyttäen räppääriä “kiusallisesta kansallisten symbolien pilkasta”.

Szczesniak kertoi saaneensa uhkia sosiaalisen median kautta radan takia ja huomannut joutuneensa lukuisiin salaliittoteorioihin. Monet väittivät, että laulun takana oli tyttöystävänsä isä, toimittaja ja kuuluisa hallituksen kriitikko. “Vastareaktio oli liian suuri – en voinut sivuuttaa sitä, vaikka yritänkin”, Szczesniak sanoi.

”Puolan tangon” jälkeen seurasi tuplalevy, jonka ensimmäinen puolisko (“Jarmark”) on poliittinen, ja toinen puolisko (“Europa”) Saapuu viikkoa myöhemmin ja on suunniteltu olemaan hauskaa. Yhdessä levyt kertovat Varsovan entisten markkinoiden nimen. Jarmarkin kertomussydän on kolme kappaletta nimeltäKetju, Jotka kuvaavat suuttumusta, joka kulkee Puolan kaupungissa henkilöstä toiseen, sanomalehden myyjältä opiskelijalle maahanmuuttaja-Uber-kuljettajalle liikemieheksi loputtomassa jaksossa.

Monet fanit olivat odottaneet albumin poliittisen puolen olevan yksi pitkä hyökkäys Puolan hallitusta vastaan, sanoi Rozwadowski, ja tulos oli heille pettymys. Oli lauluja, joissa kritisoitiin hallitusta ja kirkkoa, hän sanoi, mutta se vältteli Puolan hallituksen kaltaisia ​​aiheita homofobisen retoriikan käyttö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *