Kuinka työskentelin kotona ulkomailla Meksikossa 35 päivän ajan pandemian aikana

Olimme kuitenkin suunnitelleet useita varotoimia. Käytimme käsineitä ja naamioita lentokentällä ja molemmilla lennoilla. Lisäksi kullakin oli yllään hupullinen pusero, joka yritti peittää mahdollisimman suuren osan ruumiistamme, vaikka se tarkoittaisi, että olisimme hieman kuumia koko lennon ajan. Se useless sai meidät tuntemaan olonsa paremmaksi.

Kun astuimme koneelle, suihkutimme istuimet desinfiointiaineella ja pyyhimme myös käsinojat sekä tarjottimet. Siellä olimme koko noin three ½ tunnin lennon, jättämättä paikkoja. Suosittelen, että käytät vessaa ennen lentoon nousua, jotta sinun ei tarvitse nousta ylös ja kävellä ahtaissa käytävissä ja käyttää koneen kylpyhuonetta. Emme myöskään syöneet lentokoneessa.

Kun laskeuduimme, pysyimme Ubersissä. (Kuten monilla newyorkilaisilla, meillä ei ole ajokortteja.) Kumpikaan meistä ei tuntenut olonsa mukavaksi julkisilla liikennevälineillä, ja autopalvelu oli edullista ja kätevää.

Mutta ollakseni rehellinen, se oli riski, kuten koko matka. Meksikossa huomasimme, että monissa autoissa ei ole muovisia välilevyjä, jotka erottavat kuljettajan matkustajista. Useimmat kuljettajat käyttivät kuitenkin naamioita, ja ajoimme aina naamareilla ja avasimme autonkahvan ovet käsineillä.

Mutta todellakin, otimme autoja useless tarvittaessa. Meksikossa, jossa vietimme neljä päivää, kiertelimme lähinnä kävelyä. Tulumissa vuokrasimme polkupyöriä liikkumiseen.

Majoituksen suhteen olimme hieman hilpeitä – huolimatta matkustamisen riskistä – yöpymisestä hotellissa. Halusimme tilan, jossa tiesimme, ettemme törmääisi moniin ihmisiin, ja jos niin, pienemmällä äänenvoimakkuudella ja harvemmin. Joten teimme jonkin verran tutkimusta. Tulumista löysimme Airbnb: n Sanctuary-nimisestä rakennuksesta yksityisessä yhteisössä nimeltä Aldea Zama. Se antoi meille sijainnin, jossa meidän ei tarvinnut mennä kaupunkiin paljon, koska Aldea Zamalla oli muutama ravintola ja ruokakauppa. Ja 50 dollaria per yö, tämä pyhäkkö oli edullinen.

Rakennuksessa oli yhteensä useless 18 huoneistoa ja kolme kerrosta, joten harvoin, jos koskaan, törmäsimme ihmisiin ja sillä oli mukavuuksia, kuten uima-allas ja kuntosali, jotka siivottiin päivittäin. Lisäksi huoneistossa oli kaksi parveketta ja yli 2000 neliömetriä, mikä antoi meille molemmille tarpeeksi tilaa työtilojen asettamiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *